Thursday, August 7, 2008

Pange laktoos piima sisse tagasi!

Räägitakse õudulugusid, et üle 2,2% rasvaprotsendiga piim kaob poelettidelt – ühesõnaga rasv võetakse piimast välja. Hiljuti aga lugesin, et nüüd on piimast laktoos välja võetud! Mis järgmiseks? Võtke piim ka välja siis juba.


Samuti on sagenenud laktoosivabad taimeõlid, võid ja margariinid. Pange sinna kõik see laktoos tagasi mis välja võtsite!

Siis on veel need bakterid. Ärge toppige oma patsille jogurti ja keefiri sisse, see ei ole sobilik ega ka mitte viisakas.


Vanaisa ikka tarvitses täikal liha müües, et siga ei kasva ilma kontida. Aga äkki tasuks proovida sea seest kondid välja võtta? Kui me juba sea seest kondid oleme eemaldanud, järgmiseks võiks tegeleda teiste selgroogsetega nagu kalad.

Kondid võiks aga jätta kanadele, sest et kanatiivad on päris head.


2 comments:

PilleRiin said...

keefiri, jogurti, hapupiima tekkeks on vaja piimhappebaktereid.
kusjuures neist enamik võetaksegi tänapäeval kõigpealt piimast välja ja siis pannakse hapendamisprotsessiks pannakse siis vastav bakter või bakterikooslus sisse tagasi. firmati on see erinev.

kodanik said...

Ma elan teadusest aga see juba rikkus nalja ära. Sellepärast hakkan homsest räppariks. Ausalt.